شما می توانید به سایت این سایت [برای دیدن لینک باید عضو باشید.برای ثبت نام کلیک کنید] رفته و مراحل ثبت نام را انجام دهید وبه این بازی زیبا بپردازسد. امیدوارم که خوشتان بیاد.

شما می توانید به سایت این سایت [برای دیدن لینک باید عضو باشید.برای ثبت نام کلیک کنید] رفته و مراحل ثبت نام را انجام دهید وبه این بازی زیبا بپردازسد. امیدوارم که خوشتان بیاد.
کمرنگم
دلم برای دوستای عزیزم تنگ میشه

بابا مردم رو گرفتار نکن سحر![]()

یادش بخیر![]()

نه اصلا نرید سراغ این بازی...گیر میوفتید...
مثل تراوین...
یکی دیگه هم بود بین الملی بود اسمش یادم نیست...
اون موقع با بچه های مهندسان میرفتیم بازی میکردیم...خیلی بد بود...معتاد شده بودم...
آخرشم رفتم سراغ پایان نامم...وقتی برگشتم از گرسنگی مرده بودم...نامردا دوستام بهم غذا نرسوندن...![]()
[برای دیدن لینک باید عضو باشید.برای ثبت نام کلیک کنید] / [برای دیدن لینک باید عضو باشید.برای ثبت نام کلیک کنید] / [برای دیدن لینک باید عضو باشید.برای ثبت نام کلیک کنید][برای دیدن لینک باید عضو باشید.برای ثبت نام کلیک کنید]/ [برای دیدن لینک باید عضو باشید.برای ثبت نام کلیک کنید]
.......................
آرزوی اون روزی رو دارم ؛
که همه حسرت اقامت ایران رو داشته باشن...
...
"انسان دنیا رو از پس عینک ذهن خویش می بیند."
فروید
.......................
life is a road and you are its passengers so , be careful about the value of your times , maybe we wont be in the road tomorrow

این جنگ خان ها خیلی چرتو پرته
تراوین بهتره
اگه میخاین بیفتین تو دامش برین لااقل ترا بزنین![]()

هوا دلگیر..درها بسته ...سرها در گریبان...دستها پنهان...
نفسها ابر...دلها خسته و غمگین
درختان اسکلتهای بلورآجین
زمین دلمرده ...سقف آسمان کوتاه
غبار آلوده مهر و ماه
زمستان(ایران) است....
کمرنگ میشویم ...کمرنگ ...کمرنگ ...کمرنگ تر

من خودم یه تراوینی رو نجات ندادم
البته معتادش بودش بعدا نجاتش دادم خوب شدش![]()
کمرنگم
دلم برای دوستای عزیزم تنگ میشه

[برای دیدن لینک باید عضو باشید.برای ثبت نام کلیک کنید] / [برای دیدن لینک باید عضو باشید.برای ثبت نام کلیک کنید] / [برای دیدن لینک باید عضو باشید.برای ثبت نام کلیک کنید][برای دیدن لینک باید عضو باشید.برای ثبت نام کلیک کنید]/ [برای دیدن لینک باید عضو باشید.برای ثبت نام کلیک کنید]
.......................
آرزوی اون روزی رو دارم ؛
که همه حسرت اقامت ایران رو داشته باشن...
...
"انسان دنیا رو از پس عینک ذهن خویش می بیند."
فروید
.......................
life is a road and you are its passengers so , be careful about the value of your times , maybe we wont be in the road tomorrow